Brf Ljungelden

Brf Ljungelden ligger på underbara Klostergården.

Stamrenoveringen!

Stamrenoveringen tar inom kort semesteruppehåll med jobbet i lägenheterna men kommer fortsätter att arbeta med dagvattenledningar, dagvattenledningarna är dem som tillexempel tar hand om allt regnvatten på våra tak.

Kort sammanfattning gällande projektet är att det går bra men inte helt problemfritt. Ritningar kan ibland vara felaktiga eller andra saker kan dyka upp som man inte förutsätt, men tillsammans med JiMa och er boende så har vi löst detta på ett fint och smidigt sätt och det hoppas vi att vi ska lyckas fortsätta med. Så på tisdag är hela de första huset i princip klart, det som återstår är att fixa till golvbrunnarna i 4H och 4i.

Men i det stora hela löper projektet på riktigt bra och alla ni boende är väldig förstående fantastiskt härligt att få uppleva. Riktigt bra jobbat alla! JiMa får också mycket beröm av er boende gällande ett trevligt bemötande, en bra kommunikation och avisering. Kommunikationen kan ju alltid bli bättre så har ni några synpunkter på saker vi kan göra bättre så får ni jättegärna återkoppla till mig. 

Ni som varit berörda nu har ju i dem flesta fall haft tillgång till två toaletter. Så är det inte för alla er som bor i nästa hus alltså Tordönsvägen 4 K till P. Här kommer de såklart bli lite jobbigare, men vi har försökt förbereda så mycket som möjligt för att allt ska rulla på även här. Ni som bor i lägenheterna med 3 rum har bara ett badrum så här kan man få tillgång till skogstoa om man vill, annars finns toalett i 4K på bottenplan och i tvättstugan, här kommer alla ni som är berörda att komma in dygnet runt under perioden. Duschar finns borta i gymmet samt en tillfällig dusch som vi byggt inne i låghuset vid Tordönsvägen 4A. Kartor kommer sättas upp och delas ut när vi närmar oss.

Startmöte för berörda trappor har skickats ut i era brevlådor. 

 

Önskar er en härlig sommar så hörs och ses vi snart!