Brf Ljungelden

Brf Ljungelden ligger på underbara Klostergården.

Första hyresgästen har anlänt till våra nya laddplatser!

Vår första hyresgäst till Brf Ljungeldens nya laddstationer för bilar heter Eva och bor på Sunnanväg 14 hon har nu landat på en av våra 10 platser på garagetaket. Härligt nu är vi igång!

Brf Ljungelden har upprättat 10 st laddplatser på garaget på Sunnanväg 16 och Eva som bor på Sunnanväg 14 är den första att börja ladda på en av platserna.

Hon har följt guiden och tyckte inte processen var speciellt svår då hon använt liknande tidigare.Hon var en av dem första som efterfrågade detta för en bra tid sedan och nu är vi äntligen igång.

- Jag laddade ner en ap på telefonen och anmälde mig via den till Kraftringen som sedan skickade hem min personliga nyckelbricka. Den sätter jag mot displayen på stolpen så registreras min laddning. Först sätter man i kabeln i laddstolpen därefter ska den in i bilens uttag och till sist registrerar man brickan på stolpen. Så är proceduren!

IMG 3624

Brf Ljungelden har gjort detta i samarbete med Kraftringen. Du kan anmäla dig till kö för att få en laddplats. En laddplats kostar 275 kr/månad och utöver det betalar man för det man laddar. Det är inga snabbladdare.

Än så länge finns där platser men tänk på att antalet är begränsat.

Hör av dig till Föreningskontoret så berättar vi mer.