Brf Ljungelden

Brf Ljungelden ligger på underbara Klostergården.

Sista etappen av reliningen Tordönsvägen!

OBSERVERA! Lappar kommer delas ut till berörda i nästa vecka.

 

Varför?

Vecka 45 måndagen den 4/11 - 8/11 är det dags för den sista påkopplingen av lägenhetsstammarna till bottenplattan, då ska alla stammarna från lägenheterna kopplas ihop med den stora ledningen som går under huset.

Vad stängs av?

Tyvärr innebär det att vi måste stänga vatten och avlopp under en vecka för alla trappor, men vattnet kommer tillbaka efterhand som trapporna blir färdiga.

Man börjar i 4P och arbetar sig mot 4K sedan blir det G, H och I antagligen veckan efter. Som det ser ut idag berörs inte låghuset av denna avstängning utan här är allt klart. Man startar igång trapporna efterhand som dom blir klara så P-trappan kommer vara avstängd kortast tid medan K-trappan kommer att ta längst tid.

När blir det färdigt?

Vi hoppas att arbetet kommer bli klart snabbare än en vecka men det vet vi inte idag.

Insamling av nycklar!

Vi (fastighetsskötarna) behöver ha in din nyckel igen då vi måste gå in i lägenheterna och tömma cisternerna i toaletten. Detta för att det är viktigt så att det inte händer en olycka. Vi kommer också tejpa upp för avlopp och kranar som en påminnelse.

Vi vill ha din nyckel senast den 25/10 lämna in nyckeln i detta kuvert.

Var kan jag duscha och gå på toaletten?

Duschen i låghuset vid 4A kommer att vara tillgänglig och toaletten i tvättstugan samt den i festlokalen vid gaveln Sunnanväg 14S.

Skogstoaletter kommer att placeras ut till samtliga lägenheter, den placeras utanför dörren, behöver du hjälp med att ta in den så hör av dig till Föreningskontoret.

Dricksvatten!

Kommer man kunna hämta i tvättstugan samt i låghuset vid 4A. Behöver du hjälp med att transportera upp vatten så hör av dig till fastighetsskötarna 046 2113484.