Brf Ljungelden

Brf Ljungelden ligger på underbara Klostergården.

Fönsterbytet närmar sig!

Fönsterbytet inleds V5!

Arbetet med fönsterna på våra österfasader kommer starta upp enligt följande preliminära tidplan. Det är Rickard Olofssons Byggservice AB som kommer utföra arbetet.

Under vecka 5, 27/1 – 31/1 kommer man börja bygga upp arbetsplattsformar/klättrare på utsidan av huset på Virvelvindsvägen 4K - P. Dessa kommer täcka ungefär halva huset vid första etappen.

Under vecka 6, 3/2 – 7/2 Startar man med fönsterbytena i lägenheterna i 4K man börjar uppifrån och vandrar neråt.

Senast 3 dagar innan start i er trappa/lägenhet kommer ni få en lapp i er brevlåda. På den lappen står där också kontaktinformation till ansvarig snickare.

Läs noga igenom all info som kommer ut, har man något tungt som är svårt att flytta så hjälper snickarna till med detta. Men försök plocka undan så mycket som möjligt när det är dags. Preliminärt hoppas vi att hela huset är färdigt kring vecka 19.

Planerar du att resa bort en längre tid så lämna ner nyckel redan nu till Föreningskontoret. Det är väldigt viktigt att vi får tillträdde till din lägenhet under perioden även om det mesta av arbetet utförs utifrån. Kan du inte vara hemma så lämna ner din nyckel till oss senast under V4 om du bor på Virvelvindsvägen. Nästa kvarter kommer bli Sunnanväg 14 preliminärt blir det uppstart där kring månadsskiftet april/maj, men som sagt detta är väldigt preliminärt.