Brf Ljungelden

Brf Ljungelden ligger på underbara Klostergården.

Kort och gott!

Det våras för fullt i våra trädgårdar, våra duktiga fastighetsskötare är i full blom ute på våra gårdar. Vi hoppas ha fint på gårdarna till påsk. Nya kryddplatser kommer planteras ut vid grillplatserna på Virvelvindsvägen och Tordönsvägen på Sunnanväg har detta funnits en tid redan. Kommer bli superfint! Viktigt att vi nu låter dem etablera sig innan vi klipper av för mycket på dem när vi grillar :).

För övrigt så håller vi på med vårt fönsterbyte som snart flyttar till Sunnanväg. VIrvelvindsvägen är snart klart och där har vi löpande besiktningar. Ventilationskontrollen pågår också på Sunnanväg, vi på föreningskontoret har förlängt tiden där vi inte gör besök i lägenheter och inte heller tar emot besök på kontoret april månad ut också på grund av Covid-19, maila eller ring.

Vi på föreningskonotoret vill passa på att önska er alla en härlig påsk och var försiktiga, håll avstånd och tvätta händerna.

På bilden nedan ser ni Bertil och David som jobbar med uteplatsen på Sunnanväg, detta är redan gjort på Tordönsvägen och Virvel står på tur.

bild hemsida våren 2020