Brf Ljungelden

Brf Ljungelden ligger på underbara Klostergården.

Semestertider!

Som ni tidigare läst här på hemsidan så ser ni att vi kommer fortsätta ha stängt på kontoret när det gäller besökstiderna på grund av C-19 vi kommer också fortsätta att endast göra akuta arbeten i lägenheterna. Vi kommer ha folk på plats som vanligt måndag till fredag 7 till 16 hela sommaren så bara ring ner till kontoret och lämna ett meddelande så ringer vi upp er. Ni når oss på telefon 046-2113484. Vi saknar och träffa er alla såklart och hoppas att vi kan öppna upp igen till hösten.

E-posten kommer bara kontrolleras sporadiskt mellan den 13 juli och den 7 augusti då Fredrik är på semester.

Har ni mer brådskande ärende ni behöver svar på eller hjälp med så ring ner till fastighetsskötarna.

Magnus jobbar tillsammans med sommarjobbarna fram till och med fredagen den 24 juli därefter tar David över. Bertil som du ser på bilden nedan med klipparen i handen går på semester den 13 juli och ansluter igen efter semestern den 10 augusti.

Vi kommer fortsätta att fokusera vårt arbete på våra trädgårdar under sommaren och till vår hjälp har vi 2 st sommarjobbare Simon som syns på bilden nedan och Filip som ansluter senare under sommaren.

Vi här på kontoret önskar er en härlig sommar och nedan ser ni en förre och efter bild på lagerhäggen på Virvelvindsvägen som herrarna på bilden jobbat hårt med. Simon och Bertil är nöjda och det blir betydligt ljusare i lägenheterna och i trappan bakom. Vi hoppas ni ser vilken bild som är förre och vilken bild som är efter. Go sommar på er alla!

Bertil lagerhägg hemsida

Simon Lagrerhägg hemsida