Brf Ljungelden

Brf Ljungelden ligger på underbara Klostergården.

Övernattningslägenhet

apartment-01Föreningen har en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra. Uthyrningstiden är max 1 vecka måndag till söndag och man får endast ha en aktuell bokning åt gången och lägenheten kan bokas tidigast 6 månader i förväg. I lägenheten finns sovplatser för 6 personer som fördelar sig på 4 platser i våningssängar i ett rum, samt två sovplatser i bäddsoffa. Dessutom finns Tv, trinette med kokplattor, mickro, kyl och diskho samt dusch och toalett.

HYRA

Lägenheten kostar 200kr/dygn i hyra och betalning sker via månadsavgiften så den kommer senare. Din nyckelbricka som du använder för att komma in i portarna med kommer också fungera till gästlägenheten från kl 12 den dagen du ska hyra till kl 12 dagen efter därefter avaktiveras den igen.

 

OBS!
Du kan endast avregistrera din bokning fram till 2 veckor innan den aktuella dagen, därefter debiteras du på hela kostnaden om ingen annan är intresserad av lägenheten under den aktuella perioden

STÄDNING

Den medlem som hyr lokalen ansvarar för att den lämnas i välstädat skick. Om så inte sker kommer föreningen att debitera medlemmen för anlitad städare.

EL-INFORMATION

Elcentralen är försedd med jordfelsbrytare för att förhindra olycksfall. 

apartment-02PARKERING

Gatuparkering på Klostergården är förbjuden. Besökare parkerar lämpligen på gästparkeringen på andra sidan Sunnanväg, mot Källbybadet. P-biljett köpes i automaten.

ORDNINGSREGLER

  • Den medlem som hyr lägenheten är ansvarig för de gäster som bor där.
  • Lokalen lämnas senast kl. 12.00 utflyttningsdagen.
  • Föreningens allmänna ordningsregler gäller även för de som bor i lägenheten.
  • Rökning är ej tillåten i lägenheten och husdjur får inte medtas.
  • Stekning och fritering av mat får inte förekomma.
  • Eventuella brister anmäles till föreningskontoret i samband med återlämning av nyckel.
  • Toalettpapper får man ta med själva.